به سایت نسوز پارس خوش آمدید .

میدان امام خمینی - خیابان امیر کبیر - بین پاساژ طوس و ناظم الاطبا جنوبی - پلاک 546
ایران ، تهران

عایق سرامیکی

برای مشاوره و خرید هر محصول به روی تصویر آن کلیک فرمایید .

انواع عایق سرامیکی

یکی از اتفاقاتی که سبب پیشرفت صنعت و بهبود محصولات تولیدی آن شد؛ کشف و ساخت متریال های جدید با خواصی بهتر نسبت به متریال های موجود بود. این اتفاق از جایی شروع شد؛ که افزایش جمعیت باعث شد تا نیاز مردم به اعلام مختلف افزایش پیدا کند و دیگر مقدار موجود برای این تعداد کافی نبود؛ از همین رو تعداد کارخانجات و شهرک های تولیدی رو به افزایش رفت و تعداد خط تولید ها روی به روز بیشتر می شد. این کار کمک کرد تا صنعتگران بتوانند، از پس پاسخگویی به نیاز مردم بر بیایند. اما مشکل جدیدی که پیشروی آن ها قرار داشت، تامین مواد اولیه ی برای خط تولید ها بود. از این رو به دنبال یافتن مواد اولیه ی جدیدی رفتند، تا هم بتوانند کیفت. را ارتقا دهند و هم پاسخگوی نیاز مردم باشند. یکی از این متریال ها عایق سرامیکی بود که به خاطر ویژگی های که دارد؛ به خوبی مورد استقبال قرار گرفت. در این مقاله به ساختار، ویژگی ها و کاربرد این متریال می پردازیم.

ساختار و مواد اولیه ی تشکیل دهنده عایق سرامیکی

عایق سرامیکی یکی از مواد پرکاربرد در صنعت به حساب می آید. این متریال دارای خاصیت های می باشد، که نمی توان آن را به راحتی در دیگر متریال ها پیدا مرد، از همین رو مورد توجه بسیاری از صنعتگران قرار گرفته است و از آن در بخش های مختلفی استفاده می شود. برای اینکه به شناخت درستی نسبت به هر متریالی‌ برسیم؛ یکی از مهم ترین گام ها، برسی مواد اولیه ی سازنده ی آن متریال و خواص آن ها می باشد. زیرا رفتار فیزیکی و شیمیایی هر متریالی‌ تا حد بسیار زیادی بسته به مواد اولیه ی سازنده ی آن می باشد. عایق سرامیکی نیز به همین صورت می باشد و بسیار مهم است که نسبت به مواد اولیه هر محصولی آگاه باشیم؛ تا به خصوصیات آن پی ببریم. عایق سرامیکی از ترکیب اکسید آلومینیوم و سیلیس تشکیل می شود. این ساختار به عایق سرامیکی کمک کرده تا مجموعه ای از خصوصیت های لازم برای یک متریال کارآمد در صنعت را داشته باشد.

 سیلیس که یکی از اجزای تشکیل دهنده ی این متریال می باشد؛ سیلیس فراوان ترین ترکیب اکسیدی در کره ی زمین می باشد، یا این وجود داره ی خصوصیات کارآمدی است. سیلیس مقاومت گرمایی بسیار خوبی دارد و این موضوع باعث می شود که بتوان از آن در ساخت متریال های نسوز و غیر قابل اشتعال استفاده کرد. عایق سرامیکی یکی از متریال های نسوزی است که از سیلیس ساخته شده است. می توان گفت مهم ترین مواده ی اولیه ی بدنه ی سرامیک ها سیلیس است. در کنار سیلیس از اکسید آلومینیوم استفاده شده که منجر به بهبود ویژگی های متریال شده است. آلومینیوم اکسید یک عایق الکتریکی می باشد. این ویژگی برای استفاده در فضا های که نیاز به جلوگیری از انتقال الکتریسیته بسیار حائز اهمیت می باشد، از این رو در ساخت عایق سرامیکی از آن استفاده شده است. علاوه بر این موضوع اکسید آلومینیوم دارای هدایت الکتریکی نسبتا بالایی می باشد که ویژگی دیگر آن است. ترکیب این دو متریال با خواصی که به آن ها اشاره شد، موجب پدید آمدن عایق سرامیکی شد که بسیار از ویژگی های خود را مدیون مواد اولیه سازنده ی خود می باشد، که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

ویژگی های عایق سرامیکی

ویژگی ها اساسی ترین بخش است که در هر متریال باید مورد برسی قرار داد. عاملی که باعث محبوبیت و پرفروش شدن یک متریال می شود، ویژگی های آن متریال می باشد. هر متریالی‌ دارای ویژگی های می باشد، که عیار و کارایی آن را مشخص می کند. عایق سرامیکی در این زمینه یکی از متریال های موفق می باشد. اولین و اصلی ترین ویژگی عایق سرامیکی مقاومت حرارتی فوق العاده ی این متریال می باشد، که در این زمینه از همه ی رقبای خود جلو تر است. این متریال می تواند تا دمای هزار و چهارصد درجه سانتی گراد را تحمل کند؛ که این میزان مقاومت حرارتی بسیار بالا می باشد؛ به سختی می توانید متریالی‌ را بیابید که در این زمینه بتواند با عایق سرامیکی رقابت کند. دیگر ویژگی که در این متریال بارز می باشد، خاصیت ارتجاعی آن است. این قابلیت کمک می کند تا بتواند خود را با شرایط وقف دهد. همچنین عایق سرامیکی علاوه بر اینکه عایق الکتریکی می باشد؛عایق حرارتی و عایق صوتی نیز است. دیگر خاصیت این متریال این است، که شعله ور نمی شود و غیر قابل اشتعال می باشد. همچنین عایق سرامیکی در برابر uv نیز مقاوم است. در کنار هم قرار گرفتن همه ی این ویژگی ها باعث شده تا عایق سرامیکی تبدیل به متریالی پر کاربرد در صنعت شود، که در ادامه به کاربرد های آن می پردازیم.

کاربرد های عایق سرامیکی

کاربرد های عایق سرامیکی بسیار متنوع است و می توان آن را در بخش های مختلفی به کار گرفت. یکی از کارایی های متعدد این محصول استرکاری سطوح کوره های داغ عملیات حرارتی می باشد. در این شرایط کمتر متریالی می تواند دوام بیاورد، زیرا دما بسیار بالا است. اما مقاومت حرارتی بالای عایق سرامیکی باعث شده تا در چنین شرایطی به خوبی عمل کند. عایق پشتیبان کوره های گرمایش مجدد دیگر کاربردی است که این متریال دارد. یکی دیگر از کارایی های این متریال درز بندی حرارتی کوره های آنیلینگ می باشد. علاوه بر این ها از عایق سرامیکی می توان در استرکاری کوره های ذوب و نگهدارنده استفاده کرد. پوشش قالب های ریختگری نیز از دیگر کاربرد های عایق سرامیکی می باشد. همچنین برای دیگ های بخار و مراکز حرارتی؛ یکی از بهترین انتخاب ها عایق سرامیکی می باشد. این همه کاربرد همه به دلیل ویژگی های فوق العاده ای است که این متریال در خود گنجانده است. همچنین قیمت این محصول نسبت به ویژگی های بسیار زیادی که دارد؛ بسیار منطقی است و انتخاب بسیار درستی می باشد.

نتیجه گیری

عایق سرامیکی یکی از متریال هایی می باشد، که به خاطر ویژگی های خود به شدت محبوب شده است.این متریال می تواند، دما را تا هزار و چهارصد درجه تحمل کند و همچنین انعطاف پذیری خوبی نیز دارد. عایق سرامیکی هم عایق الکتریکی و هم عایق حرارتی است، این موضوع باعث شده که کاربرد های بسیار زیادی داشته باشد. از جمله کاربرد های آن درز بندی و عایق حرارتی برای کوره ها می باشد.

در آخر باید گفت که هر محصول در بازار که کارایی لازم را دارد، به دو صورت اصلی و تقلبی تولید می‌شود. همگان و از جمله صنعتگران به خوبی میدانند که استفاده از محصولات تقلبی میتواند روند تولید را مختل کرده و خسارتهای جبران ناپذیری به دستگاه‌های موجود در یک صنعت، آسیب وارد کند. عایق سرامیکی یکی از این مواد کاربردی است که در بازار به دو صورت اصلی و تقلبی تولید میشود. این محصول، کارایی لازم را در بیشتر حوزه‌های صنعت داشته و مورد استفاده تمامی صنعتگران قرار میگیرد. شما برای استفاده از این محصول به صورت اصلی و یا برای خرید آن، میتوانید به سایت نسوز پارس مراجعه کنید. این شرکت تمامی محصولات خود را به صورت اصلی و با کیفیت بالا در اختیار مشتریان خود قرار میدهد. مشاوران ما به صورت بیست و چهار ساعته آماده خدمت رسانی به مشتریان خود و صنعتگران گرامی میباشند.